Den nye exacqVision G-Serien Micro NVR er en kostnadseffektiv video opptaksløsning for kunder som ønsker utvidet tilgjengelighet og pålitelig lagring av video i skyen til en lav kostnad.

exacqVision G-Serien Micro NVR egenskaper:

Rimelig inngangsport til skyen

Støtter exacqVision lagring Skyen
Støtter opptil åtte IP kameraer


Perfekt Design for Service orientierte bedrifter

Kompakt størrelse ideelt for plasskrevende steder
Viftefri konveksjonskjøling gjør at de opererer stille og feilfritt
Pålitelig system som er raskt og enkelt å sette opp

Inkluderer exacqVision Professional og to pro IP kamera lisenser
3-års hardware garanti, og 3 års med fri programvare oppdatering
Safeguard mot Softe anslag

Designed med safeguard controls for å være ekstra beskyttet mot cyber-trusler
Rollebasert tilgangskontroll

Egenskaper:

G-Serien Micro NVR støtter redundans og gir en høyere sikkerhet som skylagring gir, inkludert bokmerker og alarm basert opptak, med lave kostnader og uten å kreve en avansert IT-avdeling. En kompakt gateway til skyen, exacqVision G-Series Micro NVR støtter exacqVision Skylagring, noe som gir kundene et alternativ til å lagre og få tilgang til og søke kritisk overvåkingsvideo i skyen fra opptil åtte IP-kameraer.


exacqVision

Perfekt Design for Service orientierte bedrifter

G-Series Micro NVR er kompakt og kan enkelt monteres på veggen eller på skjult sted ved hjelp av det valgfrie VESA-festet, ideelt for plass begrensde steder som butikker, restauranter, banker og kontorer. Systemets viftefri konveksjonskjøling gir en stille og feilfri drift, og er robust for å håndtere miljøfaktorer som høye temperaturer og støv, noe som gjør den ideell for bedrifter som krever null forstyrrelser i driften.


exacqVision

Et pålitelig system som er raskt og enkelt å sette opp

Vanligvis kommer exacqVision opptakere med exacqVision Start lisenser. Men fordi G-Series Micro NVR ble designed for å støtte exacqVision Cloud Drive-lagring, inkluderer den exacqVision Professional VMS-programvare og to gratis profesjonelle IP-kamera lisenser. Som med alle exacqVision-opptakere inneholder G-Series Micro NVR en 3 års maskinvare garanti og 3 års ubegrenset programvareoppdatering for å sikre at systemet ditt er oppdatert med alle de nyeste funksjonene.

Safeguard mot Cyber-trusler

ExacqVision G-Series Network Video Recorders (NVR) er designet for å være motstandsdyktig mot cyber-trusler. Denne løsningen inkluderer rollebasert tilgangskontroll som tillater administratorer å begrense tilgangen til funksjoner og kameraer etter brukerrolle. Beskyttelses Kontroller inkluderer en forbedret sikkerhetsmodus som tvinger bruken av komplekse, ikke-standardiserte passord og kryptert kommunikasjon. G-serie NVRs overholder de strenge kravene til Tyco Cyber ​​Protection Product Security Program. Den holistiske tilnærmingen til nettverksbeskyttelse er rettet mot å gi trygghet til våre kunder. Vårt sikkerhets innhold begynner ved det første design konseptet og støttes gjennom distribusjon, inkludert et raskt hendelses respons for å møte de omfattende og utviklende cybersecurity-miljøene.