Adgangskontroll øker sikkerheten

Et adgangskontrollsystem gir deg økt kontroll på hvem som kommer og går og du styrer selv hvem som skal ha adgang når og hvor. Med smarte løsninger og annen integrert teknologi får sikkerhet en merverdi.

PRODUKT

Hva kan adgangskontroll bety for ditt firma?

Med et elektronisk adgangskontrollsystem fra Westec AS har du god kontroll på hvem som har tilgang til dine lokaler/eiendommer. På dører som skal ha kontrollert adgang monteres det kortleser og elektrisk lås. Du bestemmer hvem som skal ha tilgang hvor og til hvilke tider. I motsetning til bruk og erstatning av fysiske nøkler så vil du med et adgangskontrollsystem enkelt erstatte et mistet/ikke tilbakelevert kort og dermed hindre uønsket adgang uten å bytte låssystem.
westec adgangskontroll enterprise

TJENESTER

Våre Produkter innen adgangskontroll

STARWATCH

StarWatch gir en skalerbar plattform som har en rekke løsninger med alt fra alarmhåndtering til adgangskontroll og komplekse systemer for sikkerhet

C•CURE 9000

Tyco med Software House er en del av Johnson Controls og er verdensomspennende på tekniske løsninger og er da en del av en hel paraply med forskjellige plattformer for bygg, der hele porteføljen er mulig å integrere med hverandre.

TYCO CLOUD

Enkel, skydrevet mobil tilgangskontroll med ioSmart .Løsningen tillater personell til å få tilgang til fasiliteter ved å bruke smarttelefonene sine med sikker utstedt mobillegitimasjon eller smarte nøkler – Kan kombineres med Tyco Cloud ITV og Cloud native.

PORTTELEFON

Vi leverer porttelefon med dørstasjon og svarapparat med og uten kamera. Mobotix Porttelfoni er et innovativt system basert på VOIP/SIP video intercom standard, PoE strømforsynt.

RCO adgangskontroll

RCO Security utvikler, produserer produkter og løsninger innen elektronisk nøkkelfri adgangskontroll. – enten du bare trenger en kodelås for én dør, eller et stort integrert system for å kontrollere og styre både adgangskontroll og innbruddsalarm. FG godkjent alarmsystem i samme sentraler som adgangskontrollen. Utviklet av og for det nordiske marked.

INTEGRASJONER

Reduser bemanningskostnadene ved å redusere fysisk vakthold/tjeneste med integrerte løsninger for adgang med alarmverifisering fra kamera i alarmsentral. Sikre angrepspunkter som oppstår ved redusert bemanning og motvirk utnytting av et automatisert sikkerhetssystem. Lett arbeidsmengden til resepsjonisten med besøkssystem som gir besøkende tilgang til hvor det er relevant. Få beskjed om unormal aktivitet du ikke en gang har tenkt på med maskinlæring. Robotiser fremtiden med smarte integrasjoner.

Vi lager løsningen slik at du kan fokusere på business

Vi er overbevist om at dere får en bedre hverdag med moderne og sømløs adgangskontroll løsning levert av Westec.
Kom i gang

REFERANSER

Hva sier kundene

Westec AS leverer som de lover: Adgangskontrollen og kameraovervåkingen i Rådhuskvartalet fungerer som det skal, og vi har gode erfaringer med selskapets responstid når vi trenger bistand. Alt i alt er vi veldig godt fornøyde.

Tommi Skarstein

Teknisk konsulent, Bygg og eiendom i Bergen Kommune

Kontakt oss for hjelp

Avdelinger

Westec AS Bergen
Johan Berentsensvei 63. 3 etg
5160 Laksevåg
Norway

Tel: [47] 922 922 10 | [47] 55 52 78 80
Epost: post@westec.no

Westec AS Oslo
Lahaugmoveien 30B
2013 Skjetten
Norway
Tel: [47] 975 03 846 | [47] 922 922 10