Integrerte løsninger

Robotiser fremtiden med smarte integrasjoner. Få ett brukergrensesnitt for flere plattformer, få ned kompleksiteten og få oversikt på ett system

Hva

Dette kan du oppnå med våre integrerte løsninger

Reduser bemanningskostnadene ved å redusere fysisk vakthold/tjeneste med integrerte løsninger for adgang med alarmverifisering fra kamera i alarmsentral. Sikre angrepspunkter som oppstår ved redusert bemanning og motvirk utnytting av et automatisert sikkerhetssystem. Lett arbeidsmengden til resepsjonisten med besøkssystem som gir besøkende tilgang til hvor det er relevant. Få beskjed om unormal aktivitet du ikke en gang har tenkt på med maskinlæring.

Innbruddsalarm integrert

Bruk kortleseren til å skru av og på alarmområdene, bruk adgangsportaler som innbrudds detektorer, presenter alarmene i samme alarmliste fra flere systemer.

Smarte identifikatorer og besøkssystem integrert

Bruk mobiltelefonen som adgangskort, nå også med støtte for NFC på iPhone , eller bruk mobilen som tonivå akkreditering på lesere uten tastatur. Bruk mobilen som gjeste adgang med QR kode eller mobil ID. Bruk skiltnummer på biler for å åpne portaler. Bruk håndflaten eller ansikt for friksjonsfri tilgang.

Skyløsning / Cloud

Flytt ditt system til skyen, slipp å tenk på serverutskiftning og oppgraderinger. Gi slipp på dyre og vanskelige VPN løsninger for sentralisering av flere bygg. Vi har skyløsninger bygget for skyen (Cloud native).

Database integrasjoner

Westec lager spesialtilpassede databaseintegrasjoner for kundens ønsker og behov, betalingssystemer, HR systemer, andre adgangskontrollsystemer og annet med eller uten API. Ta ut statistikk med rapportverktøy direkte fra databasene.

Offline adgangskontroll integrert

Salto, Aperio og RCO kortlesere kan operere uten å ha kabling til døren, spar inn der du ikke trenger avanserte dørmiljøer, eller bruk adgangskort på skaplås, hengelås og sylindere.

Kameraovervåking integrert

Verifiser alarmene eksternt fra bygget med kameraovervåking. Suppler alarmområder med ekstra sikkerhet med analyse av alarmområde eller bruk kamera som alarmdetektor. Bruk avansert kameraanalyse for objekt klassifisering for å tillate bare spesifiserte objekter adgang i en portal. Bruk maskinlæring for å luke ut feilalarmer på andre systemer og kunne detektere uforutsette hendelser som avviker fra normalsituasjon.

Porttelefoner integrert

Kortleser og porttelefon en og samme enhet, eller porttelefon og kamera samme enhet.

Tredjeparts leverandører

Westec har partnere som leverer supplerende utstyr for sikkerhet som låsesmeder, alarmmottak, internettleverandører, nettverksutstyr og elektrotjenester. Westec har også god forståelse rundt disse fagene.

Kontakt oss for hjelp

Avdelinger

Westec AS Bergen
Johan Berentsensvei 63. 3 etg
5160 Laksevåg
Norway
Tel: [47] 922 922 10 | [47] 55 52 78 80
Epost: post@westec.no

Westec AS Oslo
Lahaugmoveien 30B
2013 Skjetten
Norway
Tel: [47] 975 03 846 | [47] 922 922 10