Kameraovervåking (ITV)

EntroStar
Kameraovervåkning (ITV) er en del av sikkerhetsmarkedet som er i sterk vekst. Dels fordi kvaliteten er blitt svært mye bedre de siste årene med HD kamera. Dels fordi man har fått bakt inn en hel del ny funksjonalitet i kameraovervåkingssystemene. Vi er en Bosch Security Systems Dealer og kan levere og integrere hele Bosch produktsortiment innen kameraer og digital lagring.

HD-kamera

Bosch HD-kamera er lettinstallerte, innendørs/utendørs PTZ kamera med enestående HDTV 1080 p30 videokvalitet. Disse kamera har dag/natt funksjonalitet for kvalitetsbilder i situasjoner med lite lys. Bosch har også spesielt lysfølsomme kamera som kalles «Starlight». Bosch HD-kamera har nettverkstilkobling med H.264, JPEG kompresjon- og båndbredde-justering for effektivt å håndtere båndbredde og lagringskrav. AutoDome 7000- serien har komplette nettverksbaserte funksjoner som Pan, Tilt og Zoom, forhåndsinnstilte posisjoner og rekkefølger, alarmer, så vel som at tekniske innstillinger av kameraet er nettverksbasert. Bosch HD-kamera kan leveres med Bosch Intelligent Video Analysis (IVA). IVA er en intelligent video analyse som detekterer, sporer og analyserer objekter i bevegelse. Dette skjer i kameraet, det er ikke nødvendig å prosessere data på server.

4K Ultra HD

Dinion IP ultra 8000 MP med 12 megapiksler oppløsning gir skarpe, klare og svært detaljrike bilder for de mest krevende IP-videoovervåkningskrav. Den fanger opp 12 megapiksler (4000 x 3000p) med 20 bilder i sekundet, og 4K UHD (3840 x 2160p) med 30 bilder i sekundet, så det gir detaljerte bilder av objekter i rask bevegelse i høye oppløsninger. Det innholdsrike bildet tillater effektiv retrospektiv analyse med detaljer på nivå som når det samles rettsmedisinske bevis. Kameraet tilbyr en oversikt med vidvinkel og multiple fokuspunkter på en enkelt skjerm som nå kan fokusere på detaljer uten å miste det store bildet. StarWatch og EntroWatch kan integrere HDTV overvåking. Ved alarmhendelser i systemet kan bestemte kamera svitsjes inn for å vise alarmhendelser på monitor, og alarmbildet lagres digitalt med økt antall bilder pr. sekund. En kan enten benytte faste kamera eller bevegelige kamera (f.eks AutoDome) som styres automatisk i riktig posisjon basert på alarmhendelser i det integrerte systemet.

Videolagring

Videolagring med nye DIVAR IP for små og mellomstore anlegg og DSA E-serien for meget store løsninger. Divar IP 2000, 3000 og 6000 benytter et svært energieffektiv, embedded design til en svært rimelig pris med den kjente Bosch kvaliteten. Enkel å installere og bruke, Divar IP systemfunksjoner, veiviserbasert oppsett og sentralisert konfigurasjon for å redusere installasjonstiden med så mye som 45%. Alle komponentene er forhåndsinstallert og forhåndskonfigurert. Bare koble til nettverket og slå enheten på – Divar IP er klar til å begynne innspilling rett ut fra esken. DSA E-serien representerer neste generasjon av iSCSI digital video disk arrays fra Bosch. De er plattformer designet for sikkerhetsnæringens mest krevende digitale video lagringsbehov, til å administrere den ubønnhørlig voksende mengden digitale videodata. Siden HD IP-kameraer og kodere har inntatt markedet, er det stadig økende behov for høy båndbredde og lav kompleksitet av lagring infrastruktur, de viktigste utfordringene. Den nye DSA E-serien er svaret på det. Se http://nordics.boschsecurity.com/no/ Se http://www.datatilsynet.no/Teknologi/Kameraovervaking